HAYIRLISI OLSUN...



Çok sıkıcı misafirler geldii ve gitti.
Bugün 30 ağustos münasebetiyle meydanda ilk evvela türküler çalındı protokol toplandı,çelenkler konuldu bittiiii.Bayraklarımızda asıldıydı geceden zati.Sonra gecede sözüm ona fener alayı yapıldı dattırı dattırı sirenlerle.Askerlerde kurulmuşlar ciplere ellerde meşale öle yamuk yumuk oturuyorlar sinir oldum.Önce güldüm ama.Ne güzel eskiden bando mızıka geçerdi askerler rap rap elde meşale.Böle çok saçma olmuş.Marş yok bişi yok sanki düğün alayı geçiyor.Olmamış hiiç olmamış.
Ayyy iş için fenalıklar basıyo arada.Sabırsız olmak kötü.Ben ev istedim oldu iş te olcak biliyorum ama olsun işte bir an evvel.Aradaki prosüdür sıkıcı işte canım.
Efendim sonra bugünün mühim olayı yeni vileda seti aldım nihayet:)) He he çok önemli benim için tarihe bu notu düşmem lazım yani.
Bide kocacım derisini atıyor taaptaaze derisi geliyor.Çok gülüyorum ama içimden.
Haa bide bugün yemek yapmadım kocanın iyi niyetini suistimal ettim bişicikler demedi ben o yüzden seviyorum bu adamı zaten.
Kardeşiminde yarın özel bi okula iş başvurusu vardı Belli olacak.Hayırlısı deyip duruyorum.
Annem gibi oldum yaşlanıyorum ben artık.
Allah herşeyin hayırlısını versin blog okuyanların bile hayırlısını versin....

başlık adı yoktur halada bulunanmamıştır..

Sıkılma ve sukunet durumum halaaaa devam ediyor.Ben bile sıkıldım kendimden ama aynı işte cancazım bişi yapmak istemiyor.Bunları yazarken de üşüyorum sonbahar oldu galiba artıkın.Kimseleri göresim yok.Ama görmem lazım bilinci yerinde şükür.

Annemlerin yanina gittim iki gün geldim kocacığımıda alıp bi daha gittik.İlk kez denize baktık yüzdük beraber.Hem çok güzeldi hemde kötü.Acaip kavga ettik bi gece ama aynı gece barıştık.Amanın suda yüzerkene felan çocuklar gibi şendi.Demek ki dedim daha görecek çooook şey var tanıdım diye bişi yok.Ağır abi havalarında olur diye içimi kemirttiriyordum da ben.Güzeldi ama tatilcik oldu bize.İnşallah Taaatiiiill zamanlarınıda görürüz.Parayla saadet olur diyorum artık ben.Paramız olunca sadet sadet gezeriz biz kocayla hemde şahane olacak biliyorum artık.Haa bide bir yandı benim akıllım bir yandı ki ciğer gibi oldu kıyamam bir buçuk gün işe gidemedi.Neden çünkü --- karı sözü dinlemedi!!!.Krem sürelim -yok iyi böle.Gece yatarken krem süreyim yarın kötü olur –ben çocuk muyum yaa iyiyim elleme bana,Bak üstüne bişi al yanacaksın -Ya bırak sinir etme iyiyim ben .Vee eve dönüş -ben çok kötüyüm yaa bu tişört canımı yakıyo yaaa başladı, sonraaa iki gün süründü resmen.İçim nasıl gitti ve nasıl kızdım içimden…Yoğurt sür bekle yıka sonra kremle sonra bi daha ,Tülbentlerler buzlu sular filan.İki gün sürdü bu seromoni.Yatamadı o gece ,dayanamadı yattı aynı şekilde kalktı çok komikti sabah bir göz şiş yüzüstü yatmaktan.Yıkanırken yıkanamaz tek başına oturamaz kalkamaz offf offff çok feciydi kıyamam.Bi daha seni dinlicem dedi habire ama heyhaaat yandi gülüm keten helvam :)))Çok seviyorum bu adamı ben yaa canım o benim her şeyim.
Ev dandini dastanaydı bugün toparladım misafir gelcek yarın.Bitanem yardım etti poğca ve kurabiyeleri yaptık.Yarın süper bi temizlik bide süper sıkıcı misafir.
Çok halsizim.Psikolojik mi bünyeden mi bilemedim ama böyle bi miskinlk hiç sevmiyorum.
Cuma iş görüşmesine çağırdılar.Türkiyenin ileri gelen firmalarındanmışmış haaa.Beni aradılar bizzat.İş buldun mu dedi hatun.Dedim hayır O zaman bekliyolarmış cumaya.Ben üç dakika sevindim sonra yine miskin.Şimde öle eblek bi şekilde düşünüyorum.İki senedir boştayım ne sorcaklar ne dicem ne diyeyim.Hiç bişi yok bellekte.Bişi hatırlamıyorum diyemem ne iş olsa yaparım diyemem muhasebe departmanına arıyolar özgeçmişim bunun üzerine.BEN MUHASEBEDEN NEFRET EDİYORUM ASLINDAAAAA diyemem.Bi sürü kişinin olduğu herkesin ayrı işler yaptığı bi muhasebe bölümünde hiç çalışmadım ben.Hep çok yoğunduk.Şimdi olursa dicekler al bu masan fatura kes yada imalat yap off ne kötü yaaa.Öle sakin sakin memur durumunda bi iş olcak sanırsam.Yani işi bulmuşum, torpilsiz ,hemde çağırmışlar.Sanki bide kabul edilmişim dertleniyorum.Ben böleyim işte hayal dünyamda olay bitti.Sabahları servislere binip binip gittim geldim işe sıkıldım alıştım.Falan yani böle.Tekdüze bi işim olcak.Hıhhh.

Olursa iyi olur aslında nankörlüğe luzum yok.Ya ne sorcaklar bana yaaa orda yaaa neeeee ne ne ne ……..
Yarın perşembe cumaya çok var nolcaksa olsun yani hemen olsun o an desinler evet yada hayır.
Ben misafircilik oynamaktan sıkıldım.
Özgüven sorunu bi var bi yok aslında…Ama yaparım yaa ben ne işleri öğrenip yapmadık mı sanki diyede rahatım aslında.
Para kazanmayı istiyorum artık
İşe girersem işim gücüm kocam ve ilişkimiz olmaz.Adamımda rahatlar biraz banada değişiklik olur.
Çevre olur.Ne tipler vardır kimbilir orda
Yada hiç bişi olmaz ben böle embesil vaziyette ev kadını olurum.Ev bekleyen.Tüketici birey.Kaşık düşmanı ben olarak devam.
Yok be olmayacak, bu olmazsa başka bi iş olcak işte biliyorum yaaa
Uykum yok.Sabaha kadar olcaktı olmıcaktı yazsam Cuma erken gelmez.
Zaten buraya kimler gelip okuyo onuda merak ediyorum.
Yorum bırakanlar dışındakiler kim.Ben acemi blogcuyum merak ediyorum.
Neyse yaa yeter bu kadar ben iyi değilim.
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.

heeerr yeerdeeee treeen vaaarrr....


İyi değil moralim bi kaçgündür.Kocayla kötüyüz çok feci hemde.Ölee akışında gidiyor.
İllaki sorun neyse bilelim ona göre yani tutumunda da değilim.
Off napıyım şeklindeyim yani hayret bana tabiki.Her tartışmadan sonra eyvah ya boşanırsak deyi bir panik bi debelenmeye dayalı saçmalardım şimdi kocaman insanlara dönmeye başladım ölee akıntı durumu sakinim yani accaaaaip.
habire gelen giden var bize.Misafirden öğğ geldi olsun iyidir diye sebebler bulmaya çalışıyorum ama hçbirşeyle eğlenemeyen ben çok sıkılıyorum.
Ayıp ama öle kimseyi istemiyorum ben.
Zaten para yok iş yok ikramlar istediğim gibi olmuyor kendi çapımda ezilip büzülmeler vs vs .
Gerçi misafir 9 rızıkla gelir birini yer 8 i kalırmış ya kalanlar pek işe yarar değil işte ne hikmetse töbe töbe yaw.
Ama öle yani kuru bakliyat yerine pasta çikolata yoğurt içecek falan gibi rızık olarak kalsa şahane olacak ama tercih hakkı yok sanırsam bu olayda.
Herkesler tatile giderken annemlerde bu herkeslere katıldı biz böle burda nöbetçi şehir bekçisiyiz işte.Beni çağırdılar sığıntı kontenjanından istemedim koca yalnız kalmasın.
İyi değil aramız ama gider de özlemezsem diye tırtstım yani.
Kapkara gelirler bende öle bakarım.
Ben öleee bakıyorum zaten üç gündür her yere.Her yer tren oldu bana.Walla öle hakketten.
Sinirlerimi aldırdım sadece sıkılma olayı sabit.
Çok sıkılıyorum çok.
Ama sakin sakin.
Ben sıkılınca sinirlenirim sonra bişiler yaparım ama öle olmuyor işte artık.Yaşlandım heralde ben kocaman insanlar gibi oldum diyorum.Umursamıyorumda.Ben hiç kocaman insanlardan olmak istemezdim de umursamamakta değişikmiş.
İş bulamıyorum.
Torpilli şahsı hala arayamıyorum.
Evde kendimi asalak besler gibi besliyormuşum gibi geliyor.
Kimseye faydam yok.Kocama,vatana ,bütceye ,arkadaşlara, eve ,hiçbirşeye...
Herşey çok kötü yani.
Bir iş bulsam ne iyi olurdu ama yok işte.
Günlerdir dışarıda çıkmıyorum zaten.Sakinlikten de bunaldım.
Emir komuta şeklinde yaşatıyorum beni işe yarıyor yani ev toplu en azından.
-şimdi kalk kahvaltı et
-şimdi evi topla biri gelirse ev toplu görünsün
-Yemek yap kocana
Gerisi kolay üç emir var yapılması gereken kalan mesai yat uyu kalk tv ,bilgisayar uyku tv biri gelirse dinle arada he hü de dinler sansın.Öle yani.Hayat budur boştur her yer trendir malesef her yeeer treeen çuf çuf çufffff.....
Değiş tonton diyorum ama değişmiyo şimdilik hayırlısı bakalım:şimşek çakacak bi yerden ama nerden hangi trenin arkasından bekliyorum....

boşluk

Uzun zamandır yazamadım yazmadım.
Ev taşındı binbir zahmetle lafı tam buraya yakıştı yani.
Güzel oldu zor da oldu ama...
Zorlukların çoğu maddi konulardan kaynaklıydı.
Bu kaynak hala duruyo ve halaa bi dolu sorun var.
Yılların verdiği bıkınlıktan sanırsam bu parasal mevzular artık günlük mevzularada etki ediyor.
Yapmak ve almak istediğim şeyler olmayınca canım hiç bişi yapmak istemiyor. Yaşlandın sanırsam dayanamıyorum artık hiiç bişiye.
Neden burdayım ben kimim nereye gidiyorum istediğim yerde miyim diye cevaptan tırstığım sorularımla depresif haldeyim.Kimseleri görmek konuşmak pışpışlamak istemiyorum. Trene bakar vaziyette dolanıyorum.Hieyytt diye kendime kızıp normale döneyim diyorum neden diyorum boşveer diyorum.
Kocaman bi değişiklik lazım.Kocaman maaşlı bi iş mesela.Yada bebek.Yada bişi işte.E hadi çık bunalımdan bari yeter dedirtcek bişi.Yok işte yok.Allahın aptalları torpille işe girerken ben hala işsizim.Sistemden nefret ediyorum ve torpillrerdende nefret ediyorum.
Aslında yazacak çok şey var da yazmakta istemiyorum
Herşey aynı işte bişeyin değiştiği yok.
Eğer var olan tuzun kuruysa kurudur o kadar.
Polyannalar secret lar falan filan hikaye işte yaa
hah tabi ben ikizlerim değiş tonton dememe bakar bide sisteme ayak diremeyi bırakıp dayılarden birini aramaya...