AŞK MEYDAN SAVAŞI !

Bu isimde bir dizi vardı.
Bu aralar çok darbeli geçiyor günler.Cephe gerisinde düşünmeye zamanım bile yok.Olduğu zamanlarda kafam karışık.Karışıkken yazmak iyi aslında yolları görebiliririm ben ama yalnız kalamadım ki.
Yani iyiyim sayılır.Büyüdüğümü hissediyorum nihayet.Demek böyle böyle büyük insanlar gibi olunuyormuş diyorum.
Sık Sık -Hıııııı diyorum kaşlarımı kaldırp.Şaşırıyorum sonra artık anlıyorumda.Şahane yani.
Bende herkes gibi oluyorum.Şa-ha-neeeeee
Çok feci yazıp çizittiresim var şööölee tozun dumanın arasından bulduklarımla kaybettiklerimi görmem için.
Yahu bide bloguma kimlerin girdiğini bilsem züpper olacak.
Ahh AŞK MEYDAN SAVAŞI..... (he hehe hala da aşıkız yani o kaddar da cesurum ben )

ÇOK ŞÜKÜR....

Birşeyciği yokmuş tocamın çok şükür.
Allah kimseye endişeli beklemeler yaşatmasın yada sonunu mutlu bitirsin.
Koş koş koş hep biryerlere ne zamana kadar?
Aklımda türlü şeyler var öyle yorgunum ki sevdiğim diğer şeyler gibi buda sonra ya kalanlardan hep..

endişeliyim

Yarın toca nın filmini alacağım hasta.
Çok korkuyorum.
Umarım bişi çıkmaz.
Zaman aksın hayırlı haberler getirsin yarın.
Yarın güzel olsun...

Durgun murgun her taraf...


Çok durgunum.Yorgun ve durgun.
Kimseye yaranamamak bir yerleri yırtma pahasına rezil bişi yaa.
Bıkkınlık çöktü her tarafıma iyi niyetli olamıyorum.
Ağlayıp rahatlayamadım.
Sinirimi bağırarak atacak takatim bile yok.
Öle ıssız her taraf.Aptal gibi hissediyorum gelen giden vurabilir yani atış serbest.
Herşey önemsiz vs vs vs.
İkizler burcumun etkisindeyim şimdi ben.Bişi olur hemen değiş tonton olurum. Ama yine de iyiniyetliyim demi diyorum sonra semerin dar geliyor sana ondan bu sıkıntı biraz geniş semer vursalar sırtıma acımazdı diyorum.
Diyorum yani de anlasam nerdeee?
Yürü küçük emrah gidelim....Ahhh ah...

temiz milletiz biz!!!



Halı yıkadık bugün.
Annemin halıları.
Neden çünkü ayın 15 ine kadar yıkadık yıkadık sonra ceza yazarmış belediye.
Yaaa sıcağın ta ortasın da güneşin alnında yani halı yıkadım.Kösüldüm geberdim.
Neden belediye şimdi ceza yazmıyo?
Millet yüzyılın son halıları yıkıyo sanki her yerler köpük balkonlar halı malı kilim milim yün mün...
Ne bu yaa temiz mi olduk?Artık hep mi pis kalacak halıceğizler?
Belediye belediyeliğini 15 inden sonra mı hatırlıcak yani?
Kim kime kör muamelesi yapıyo şimdi?Kaç ton su gitti şebekeden yaa sinir oldum.Çok saçma halı yıkama makinesini neden aldık o zaman?
Ya çok komik herkes halı yıkıyordu.
Su bitince nolcak birbirini mi yalıyacak şu temiz kadınlar hee nolcak?
Zaten havalar sıcak ödüm patlıyo sular neyim kesilcek diyee.
Bugün böleee zamanı durdurup halı yıkayan ve bana yıkatan annemde dahil herkesi helada susuz bırakmayı istedim hayalimde:)
Zaten halıları da toz içinde kalcak kururken akılsızlar işte.
Belediye belediye midir?
Halı yıkayan kadın temiz midir?
off küresel ısındık yaa hala haberi yok bunların kafayı kazıtcaklar yakında susuzluktan halı derdindeler...Çok kızgınım çok...
Yorgunluktan uyuyamıyorum.Yuh belediyemize yuh diyorum.Yorgunken bile kafamda bağırıp çağırıyorum yönettirdiklerimize...
Zaten bitanemle ilgilenemiyorum hiç kakılmış modelinden sıyrılıp tocamı özledim ben.

tutulmuyor bu zaman


Bir yerde okumuştum insan ömrü biteceğine yakın hızla geçermiş,tıpkı yüksekten atılan taşın zemine yaklaştıka hızlanması gibiymiş.Çocukken zaman ondan çok uzun gelirmiş.Birkaç gündür bi bakıyorum sabah sonra gece olmuşta uyucakmışım.Zaten uykuyuda bi kandıramadım ölee aklım hep uykuda dolanıyorum.Evcazımı temizledim ama tadını çıkaramadım şöölee serilip koca gün.Yıllardır yalnız geçen günlerin acısı çıkıyor sanki günlerden birgün sanırsam büyük laf etmişim.Çok uykum vaar çook.Ütü yapmak istemiyorum öleee uyumak istiyorum.Arkadaşları kahvaltıyada çağırmak istiyorum ama evi toparlamak istemiyorum.Offf nolcak yaa.Çok çalışmam lazım çook....Yaa tipik evkadınlarından oldum ben yaaa işe başlamam lazım benim.

AY İNANMIYORUUMM YAAA

İnanmıyorum ya ssat gecenin üçü veeeeee birileri beni okumuş yaa yani ben kem küm durumundayım şu an .Yatmadan bi bakayım dedim inanmadım yaa yani iki kişi bana yorum bırakmış beni okumuş yani hatta biri 2 senedir takip ettğim sugibi.kalbim güm güm oldu bi daha baktım yalnış mıyım falan şahane yaaa kendimi bişi sandım bu işi becerdiğimi gördüm yani habire birilerini oku takip et sonra bende de sonra yaz çiz uğraş cahil cahil sonra okunmam ki de sonra yani sağolun yaa okuyanlar ve sugibi saol yaaa.özelden nasıl yazılır bilmiyorum araştırmadımda banane ne ya uğraşamam şimdi onla çok sevindim ya çok sevindim.sanalda kaybolmamışım.ben bu işi ilerletirim.yaa inanmıyorum yaa.bunları kontrol bile etmeden yollucam.sonra şahane işte diye diye kocaman sırıtıp sigara içcem ekrana bakaa bakaa sonra bu mutlu halime hiiiç ellemeden gidip önce tocayı uyandırıp blog işini çözmüşümya hakketten netteymişim kaybolmamışım iki yorum vardı hemde biri sugibi dicem oda hı hı hıııı dicek-sabah uyanınca sen bana bunlarımı dedin dicek eveeet dicem yaa dicek accaip bozulcak he he heh- sonra sırııtaaa sırııtaa uyucam.bide sugibi doğur yaa.biz bakmıcaz biz endişelenemicez vs. bebek için bencilce öneriler bunlar ama doğur.bugün arkadaşım felaket dönemlerin de oğlu 1 haftalıkken -onu göğsüme dayayınca huzur buluyordum dedi.ohırslı haliyle yüzüyle seside lazım ama anlaman için. ben çok etkilendim yani değişik bi duygu galiba bu analık ben merak ediyorum. yaa bi dakka şu an ben başka şeye mutluyum. hihi okunmuşum hihi şahane yaw saolun yaa walla allahta sizi sevindirsin heep sırıta sırıta uyuyun.yahu ben her seferinde hep böle sevindirik olayım yaw şahaneee .olurmuyum bunada alışılır heralde demi alışmayayım yaa gecenin yarısı olmasaydı kesin çığlık atardım olsun yarında atarım ben çığlığımı.şahane yaa şahane bu walla.sanal alem ben geldim he he he he açılın saçılın kaçılın :) :):)

GELDİLER YİNE;
İçimde bir sıkıntı var nedeni yok.
Evi temizledim bir ütü kaldı, istediğimi yapma özgürlüğüne zaman olarak sahibim artık
Ticarete atıldım ben bakalım nolcak?
Toca kurtlar vadisini izliyo.Aman ne önemli.Herkes kurt işte ne var ki izlicek daha öncekini izledikte noldu kesmedi taa sinemaya bile gittik noldu hiç işte nolcak izliyo izlesin bakalım.
Kaynanam oğlunu üzmüş bugün hiç bişi sormamış.sormasın nolcak ki .Daha öncede sormuyodu cevap almak gibi sorunu yok ki kadının.Aman sorunu neyim olmasın...
Sugibi hamileymiş ben hala değilim.Kocaman boşluk.Başkaları çocuk yaptıkça kendimi daha da gecikmiş hissediyorum.Ölee işte.
Bide saçımda ki dört beyaz gördüğüm kadarıyla on beş olmuş.ben artık çok mu yaşlıyım zaten.Saç boyanmasıa karşıydım doğallıktı güzel olan.Ben kır saçlarımlala da güzel olcaktım hah lafmış işte.Beyazlamadan atıp tutmak kolaymış ağlıcaktımda abartma dedim.Sonra ama daha anne bilem değilim dedim.Sonra saçımı boyatçam bende işte dedim.yaa çok bozuldum ben buna yaaaa.off offf offffff
Yaşlı anne omak istemiyorum ben yaaa.
Zaten kilo da almışım bi hamile kalırsam duba olurmuşum.Moralimi bozanlarala görüşmicem deyip unutup bi daha görüşüp canımı bi daha sıkmalarına izin vermeme uyuz oluyorum yahu.Kıskançlar işte.Ben bu göbeği de versem neyime mana bulurlar bilmiyorum artık.Çatlamasınlar diye vermiyorum bu göbeği işte o kadaaarrr.amme hizmeti bir nevi.
Bide blog yazma olayına girdik sayfa düzenlemeyi neyim hafiften yaptık fakat o kadar kimsenin benden haberi yok hiç gibim bişi yani ama yazıyorum bakalım nolcak.Nasıl farketcekler beni araştıracağım bir ara.ama rahatlatıyor yinede çünkü esas kağıtlı günlüğe yazmak zor geliyor bana.sanalda yok olup gidiyorum bölece.birileri beni okurmu okursa ben nasıl anlarım bilmiyorum.Okuyan olursa bana işaret versin ateş yaksın mektup yazsın bişi yapsın işte emi a acaip sevindirik olurum.böle işte. halada canım sıkılıyorrr.........